Auberginetaart

Zet de oven op 220 graden Celsius. Snij de aubergine in lange dunnen plakjes. Smeer ze daarna in met 3 eetlepels olie. Gebruik een grill om de aubergine 3 minuten te grillen. Keer halverwege de aubergine om. Laat daarna de gegrilde aubergine afkoelen. Snij de courgette in blokjes en bak tussentijds de courgette met teentjes knoflook. Voeg peper en zout toe. Zet het vuur uit en voeg daarna tomaat, paprika, zout en ei toe. Beleg ieder soufflévormpje met de aubergine. Vul ze vervolgens met het courgettemengsel en vouw de soufflé dicht. Laat de aubergine taartje 25 minuten bakken in de oven. Pak een bord en leg het op de aubergine taartje. Draai het om zodat het taartje geheel op je bord staat. Smeer het taartje in met wat olijfolie en bestrooi er een beetje basilicum blaadjes overheen.

Benodigdheden

1 aubergine

1 courgette

5 eetlepels olijfolie

2  knoflook teentjes

2 gegrilde paprika

1 ei

2 zon gedroogde tomaten

Basilicum